Wat doen we?

Alle dakwerken

Wil je een bestaand huis kopen, maar er is nog heel wat werk aan de winkel? Start met de renovatie van het dak.  Werk van boven naar beneden toe. Een goed geïsoleerd dak bezorgt u meer warmte en een lagere energiefactuur. Een mooi dak in dakpannen, leien of roofing komt er bovenop. Alle bijhorende koper- en zinkwerken komen er ook aan te pas. Brems werkt aan alle hellende en platte daken, voor nieuwbouw en renovatie.

 

Verbouwing van A tot Z

Een volledige renovatie van een huis neemt veel tijd en energie in beslag. Bij Brems kunt u op één aannemer rekenen, zonde r dat u zelf de zware, technische werken moet uitvoeren. We voeren de volledige verbouwing van A tot Z uit.

 

Contacteer Brems ook gerust voor het afwerken of isoleren van de zolder, voor het plaatsen van decoratieve bekleding zoals gyproc, pvc, hout en trespa of timmer- en schrijnwerken.

Neem contact met ons op, wij maken graag een vrijblijvende prijsofferte.

 

Een nieuwbouw naar uw wensen

Een bouwgrond op het oog of gekocht en al een idee welke droomwoning u wilt? Brems realiseert de ruwbouw in functie van uw wensen, en in functie van de wetgeving (EPB). Ook afwerking "sleutel op de deur" is mogelijk.

 

 

02 252 24 00